Pengumuman !!

Salam......

Untuk memudahkan segala urusan tempahan.....anda bolehlah menggunakan website baru kami di....
http://www.mumdreams.com.my

Koleksi-koleksi baru akan diupload di website baru....

Bagi sebarang TEMPAHAN, anda hanya perlu mendaftar dengan kami terlebih dahulu. Untuk pendaftaran, anda perlu klik butang "Log In" pada penjuru atas kiri laman web ini. Apabila pendaftaran telah dibuat, anda bolehlah membuat tempahan dengan mengklik butang "Add to Cart" dan ikuti langkah-langkah seterusnya.

Untuk pembayaran melalui MAYBANK2U atau CIMBCLICKS atau mana2 online banking, anda perlulah membuat bayaran terlebih dahulu sebelum butang CONFIRM ditekan. Sila COPY and PASTE bukti pembayaran di bahagian "Special Instructions or Comments About Your Order".

Kami akan memproses tempahan anda setelah dimaklumkan tentang pembayaran yang telah dilakukan.

Untuk tujuan BOOKING (sebarang booking hanyalah untuk yang betul-betul confirm dengan pembelian sahaja (serious buyer)), anda perlulah mengikuti langkah-langkah di atas. Pada bahagian "Special Instructions or Comments About Your Order"...sila nyatakan tarikh pembayaran penuh akan dilakukan. Setiap booking dikenakan RM 10 untuk setiap item. Sila COPY and PASTE bukti pembayaran booking di bahagian "Special Instructions or Comments About Your Order". Duit booking dikira HANGUS sekiranya kami tidak mendapat sebarang info berkenaan pembelian tersebut dalam tempoh SEMINGGU (7 hari) dari tarikh yang anda nyatakan pada bahagian komen tersebut.

Terima kasih.

03-89261658 (no phone butik)

3 comments:

Nena Salena said...

salam
naper tak de saiz yg besar sikit? 46/48/50? yg ada. semuanya saiz kecik2. tak muat la...

Butik MyDreams said...

salam Nena.....

untuk saiz yg 48 ke atas...Nena blh ke Plus Size Collections.....

Hmm..blh myd tau Nena biasa pakai saiz pe..?

Yang kat sini semuanya untuk yg bersaiz 46 ke bawah.....

Anyway...thanks a lot...

ZaNa said...

salamm...

tadi saya singah kt butik ni...nak beli baju mengandung..tp pelayannya mcm nak tak nak layan customer...keje buatla cara keje kann...nk tnya pun kita plak yg segan...kalo ikutkn byk lg saya nk borong..tp tak tahanla tgk customer service kt sini...tak mesra alam langsung..harap dpt ditingkatkan mutu customer service di sini...